Ιστοσελίδες

Η Creative Design Networks είναι από τις πρώτες εταιρίες που σχεδιάζει και υλοποιεί Web 2.0 εφαρμογές, mobile friendly, χρησιμοποιώντας πάντα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και frameworks για την διεκπεραίωση τους.

Συμβατότητα.

Μία web εφαρμογή θα πρέπει να μπορεί να λειτουργει σε όλες τις περιπτώσεις και για όλους τους χρήστες.

Σήμερα υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί Λειτουργικών Συστημάτων / Browsers / Συσκευών που είναι απαραίτητο να είναι συμβατά και να υποστηρίζουν την εφαρμογή που δημιουργείς. Παράλληλα ανοίγονται νέες ευκαιρίες στον χώρο των κινητών και της τηλεόρασης.

Κάθε εφαρμογή που παραδίδεται είναι συμβατή με όλα τα παραπάνω και διεξάγεται εκτεταμένη έρευνα πριν παραδοθεί. (Responsive, Retina ready, Touch Friendly)

Marketing

O τρόπος παρουσίασης είναι ανάλογος με το αντικείμενο και τις δραστηριότητές του σκοπού. Η έρευνα αγοράς θα προτείνει και την καταλληλότερη εφαρμογή, Design και τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή. Η άμεση συνεργασία και η συλλογή πληροφοριών θα υπαγορεύει το περιεχόμενο.

Παρέχονται υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης της ιστοσελίδας των προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα ερευνώνται τα καταλληλότερα διαφημιστικά κανάλια, χαμηλότερου ρίσκου και μέγιστης απόδοσης που θα ενισχύσουν τόσο την επισκεψιμότητα αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει

Μελέτη καταλήγει στο ότι ο επισκέπτης σχηματίζει άποψη για μία ιστοσελίδα/εφαρμογή με την πρώτη ματιά και σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Έχετε περίπου 5 δεύτερα για να πείσετε τον επισκέπτη να μείνει σε μία ιστοσελίδα ή εφαρμογή.

Η πρώτη εντύπωση είναι τρομακτικά σημαντική και γνωρίζουμε τον τρόπο να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε.

Τα γραφικά της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής τα αναλαμβάνουν έμπειροι Designers που σχεδιάζουν με γνώμονα το κοινό που στοχεύετε.